EN NU VERDER ...
OMDENKEN
ANDERS DAN U DENKT?
CORONA
WE ZIJN ER WEER!

WAT ALS ...
HYGGE

30 april 2020
 

COROna ...

 

Na 26 jaar in onze winkel te hebben gewerkt, durf ik te zeggen dat ik al heel wat heb meegemaakt en veel voorbij heb zien komen. Dat we op een dag met een virus te maken zouden krijgen, met gevolgen van zo'n grote omvang, had ik in mijn wildste dromen niet durven bedenken.
De eerste weken dachten wij net als de rest van de wereld, 'ver van mijn bed', 'waait wel weer over'. Niet dus !!!!

Toen het virus hier in Brabant en vooral in Meierijstad om zich heen begon te grijpen en steeds meer zaken hun deuren sloten of gedeeltelijk dicht gingen, zijn ook wij met het team aan tafel gaan zitten.
We hebben ook allemaal een gezin en ouders of een ouder waar we voor zorgen.
Het voelde ineens niet meer goed om zomaar in de winkel te staan.
Het advies van de overheid; blijf zoveel mogelijk thuis, de enorme terugloop in klanten en toch de risico’s die je liep, hebben ons doen besluiten om voor ieders veiligheid de zaak voorlopig te sluiten.

Iedereen in Sint-Oedenrode kent wel iemand die Corona heeft, heeft gehad of er zelfs aan overleden is. Gelukkig kunnen we nu zeggen dat we over de piek heen zijn en beginnen we allemaal het draadje weer voorzichtig op te pakken, daar waar kan.

Na al die weken was het even uitvinden hoe je weer open gaat, zodat iedereen weer veilig kan winkelen en werken. We kennen allemaal voorbeelden uit supermarkten waar het toch af en toe nog wel eens fout gaat. Mensen die het niet zo nauw nemen met de 1,5 meter maatregel, “ik heb niks hoor ...”.

Sinds we weer open zijn ben ik blij om te zien dat de meesten van ons het wel serieus nemen en blij zijn dat we weer open zijn gegaan. Mooi ! 
Wij zijn ook blij dat jullie ons trouw zijn gebleven en weer bij ons komen winkelen. Net als met het virus, komen we hier samen doorheen, kunnen wij en onze collega’s blijven bestaan, als jullie het ons blijven gunnen.

Blijf gezond en tot ziens in de Rooise winkels.

Manja