2021    
05 05 2021 HET PRAATJE MET KLANTEN MAAKT IEDEREEN BLIJ
 

Bron: MooiRooi Krant woensdag 05 05 2021
     

2020

   
06 12 2020 SINTERKLAAS  
 

Van een basisschool kwamen ze 20 schoenendozen vragen. Als ze er zo iets moois van maken, dan willen we dat graag aan iedereen laten zien op onze site. Dank jullie wel voor deze prachtige stoomboten, jullie hebben erg je best gedaan. Kijk maar eens naar de foto's hieronder.

30 04 2020 CORONAVIRUS  
 

SLUITING WINKEL
IN VERBAND MET CORONAVIRUS | 2

Ook wij hanteren de 1,5 meter maatregel voor
uw veiligheid en die van ons personeel.

Om deze te kunnen garanderen vragen wij u
om samen op te letten dat het niet te druk
wordt in onze zaak; maximaal 3 à 4 klanten.

Indien de deur dicht zit, hebben wij een klant
die dit prettig vindt en vragen wij
even om uw geduld.

Zo kunnen we samen veilig winkelen en werken.
Dank u!

Kijk op de contact pagina even voor onze actuele openingstijden.


18 03 2020 CORONAVIRUS  
 

SLUITING WINKEL
IN VERBAND MET CORONAVIRUS
| 1

Naar aanleiding van het coronavirus en uit veiligheidsoverwegingen voor u en ons personeel, hebben wij besloten onze zaak voorlopig te sluiten.
Blijft u gezond en blijf de Rooise middenstand trouw als dit voorbij is.

     

2019

   
23 06 2019 JAARMARKT SINT-OEDENRODE 2019
 

START OPRUIMING ZOMERCOLLECTIE

Zondag 23 juni is het weer tijd voor de jaarmarkt in Sint-Oedenrode.
De winkel is die dag open. Loop zeker een keer binnen. De aftrap van de opruiming van onze zomercollectie gaat dan namelijk van start. Er zijn weer erg leuke aanbiedingen en volop koopjes.
U bent van harte welkom, tot zondag!

02 03 2019 CARNAVAL 2019
 

Van zaterdag 2 maart t/m dinsdag 5 maart stond Papgat weer in het teken van Carnaval. Ook bij Termeer Modeschoenen was dat duidelijk te zien. In de kleurige etalage waren zelfs de schoenen verkleed. We zijn dan ook trots dat we de tweede prijs als 'skonste etalage van Papgat' hebben gewonnen!

     

2018

 
16 12 2018 WINTERBRADERIE SINT-OEDENRODE
 

START WINTEROPRUIMING

Tijdens de tweede WINTERBRADERIE in Sint-Oedenrode zijn we bij Termeer Modeschoenen ook van de partij; de winkel is geopend.
Wij starten deze zondag ook meteen met onze WINTEROPRUIMING.
Kom zeker eens binnenlopen, het is wederom de moeite waard. We hopen u te zien op 16 december.
Misschien tot dan!


Bezoekers kunnen rekenen op diverse muzikale attracties en doorgewinterde shoppers kunnen hun kersthart ophalen. Ruim 100 standhouders presenteren een breed assortiment en een grote variëteit aan producten; van kerstartikelen tot kleding, sieraden, tassen en cd tot ambachtelijke versnaperingen en huis- en tuindecoraties. Om het decembergevoel helemaal compleet te maken vindt u op de Markt een traditioneel draaiorgel, diverse oude ambachten, een antieke zweefmolen en een poppentheater tovert op de kleinste gezichtjes een lach. Honger en dorst gekregen van het amusement? De inwendige mens zal het zondag 16 december uiteraard ook aan niets ontbreken.
bron: www.kerstmarkten.net

09 07 2018 LOINTS 100 JAAR  
 


Naar aanleiding van het 100 jarig bestaan van Loints dit jaar,
maakte je, bij aankoop van een paar schoenen van dit merk, kans op een paar gouden Loints. Een speciale uitgave vanwegen het jubileum.
Wij zijn blij dat een trouwe loints-klant van ons in de prijzen is gevallen.
Mevrouw Agnes van Wijk heeft de schoenen inmiddels ontvangen en is er ontzettend blij mee. Wij hopen samen met Loints dat ze er met veel plezier op gaat lopen.
Gefeliciteerd!

Op de rechter afbeelding hieronder kunt u zien en lezen hoe blij ze is met de schoenen. www.agnesvanwijk.nl

22 06 2018 START UITVERKOOP  
 

ZOMEROPRUIMING

Vanaf vandaag zijn we gestart met de ZOMEROPRUIMING. Kom zeker eens binnenlopen, het is de moeite waard.
Tijdens de Jaarmarkt zijn we ook open.
Misschien tot dan!

 
24 06 2018 JAARMARKT SINT-OEDENRODE 2018  
 

Iets om te noteren

Dit jaar zal de Jaarmarkt van Sint-Oedenrode gehouden worden op 24 juni. Het belooft weer een groot spektakel te worden deze grootste en gezelligste jaarmarkt in de regio.

De vele kramen, attracties, terrasjes en muziek zorgen ervoor dat het zeker de moeite waard is om te komen. Natuurlijk zijn we bij Termeer Modeschoenen ook van de partij. De winkel is geöpend vanaf 10.00 tot 17.00 uur.

U bent van harte welkom!

Fotografie © MooiRooi.nl Sint-Oedenrode
08 06 2018 VERHULST 85 JAAR  
 

Verhulst Shoes 85 jaar!

Om te vieren dat Verhulst Shoes 85 jaar bestaat dit jaar, brengen ze een limited collectie uit bestaande uit deze muiltjes!
Muiltjes zijn dé komende luxe-trend deze zomer. Ze zijn vervaardigd in soepel Italiaans leder en zitten als gegoten om de voet. En nu ontvang je bij aankoop van een paar jubileum muiltjes ook nog eens een mini flesje prosecco!

08 06 2018 DUREA GO  
 

Durea GO energie in elke stap 

- Stimuleert een natuurlijke houding van je lichaam
- Je bent minder snel moe, je blijft langer fit
- Geeft energie in elke stap

08 06 2018 XSENSIBLE STRETCHWALKER  
 

Xsensible Stretchwalker

Hoe kunnen we onze schoenen nóg comfortabeler maken? Het antwoord op deze vraag vonden we in Japan, waar al eeuwenlang een bijzondere sandaal wordt gedragen: de 'Ippon-ba geta'. Deze traditionele houten sandaal zorgt
voor een natuurlijke houding van het lichaam, waardoor gewrichten minder worden belast. 

Uniek balanspunt 

De Japanse uitvinder Tetsuya Nosaka zag als eerste dat het oeroude Japanse sandaalconcept vertaald kon worden naar een moderne schoen. Samen met hem ontwikkelden we de Xsensible Stretchwalker: een stijlvolle schoen met een uniek balanspunt in het midden van de zool. Dit balanspunt zorgt voor optimale balans en een evenwichtige, gezonde lichaamshouding. 

Wereldwijd succes

De Xsensible Stretchwalker is wereldwijd een groot succes. Niet alleen in Nederland, maar ook in veel andere Europese landen en in Azië. Zo zijn de Stretchwalkers verkrijgbaar in meer dan 60 grote winkelcentra in heel Japan.

Ervaar het zelf! 

De Stretchwalker is een schoen die u blij maakt. Geen stijve, pijnlijke of vermoeide voeten meer, dankzij de ultieme combinatie van balans en demping. In vele modellen verkrijgbaar en standaard voorzien van Xsensible Inside®, onze gepatenteerde stretchleertechnologie. Lopen is nog nooit zo prettig geweest. Ervaar het zelf!

foto boven Tetsuya Nosaka (uitvinder) en Max Krol (CEO - Xsensible)
foto onder Tetsuya Nosaka

01 06 2018 VADERDAG ACTIE  
 
06 01 2018 KERSTACTIE SUCCES  
 

LEUKE OPBRENGST KERSTACTIE

De kerstactie zit er weer op. We hebben een leuke respons gekregen. Veel klanten wilden graag meehelpen met het versieren van onze boom en tegelijkertijd een gift doneren voor Mutoto.nl
We kunnen u niet vertellen wat de opbrengst is geworden, de bus is namelijk 'verzegeld'. Maar binnenkort maken we een afspraak met Rien van der Vleuten, initiatiefnemer van de Stichting Mutoto.nl, om de bus aan hem te overhandigen.
Als u wilt kunt u eens gaan kijken op de geheel vernieuwde website van Mutoto.nl om eens te zien wat ze allemaal doen en gedaan hebben aan projecten in Lubumbashi en Kinshasa.

Hartelijk dank aan iedereen die meegeholpen heeft!

     

2017

   
15 12 2017 TERMEER & MUTOTO  
 

KERSTACTIE TERMEER MODESCHOENEN

In de winkel staat nu nog een lege kerstboom. Samen met
al onze klanten willen we heel graag de boom vullen met kerstballen. Op de kerstballen snoetjes van een paar kinderen en ouderen uit Lubumbashi en Kinshasa in Congo.

Mutoto.nl is een stichting die zich inzet voor een duurzame verbetering van de levensomstandigheden van kansarmen
in de Democratische Republiek Congo.

Met het vullen van onze boom, hopen wij dat wij ook een klein beetje een verschil te kunnen maken. Helpt u ons mee met het vullen van de boom?
We houden u op de hoogte!

Voor iedereen een fijn nieuw jaar.
Team Termeer

     

2015

   
18 11 2015 GREVE DAG  
 

Het ambacht van schoenen kleuren

Dat ook heren weglopen met mooie schoenen bewees de opkomst afgelopen zaterdag bij Termeer Modeschoenen. Deze bijzondere dag, stond in het teken van het merk Greve. Er was een kleurenspecialist aanwezig, die op locatie de schoenen handmatig inkleurde, heel vakkundig, een waar ambacht.
Om de sfeer helemaal compleet te maken was er gezorgd voor een hapje en een drankje.

Speciaal voor deze dag kon de klant kiezen uit twee modellen, een veterschoen en een gespschoen. Het kleurenpallet waaruit gekozen kon worden was enorm, je kon kiezen uit zeker 32 tinten en mengingen daarvan, kleuren als  honing-, olijf- of steenkleur. Helemaal naar eigen smaak en voorkeur kon je je schoenen gekleurd laten worden. Voor degene die dat wilde, kon een bijpassende riem ook in dezelfde kleur gemaakt worden.

De heren die overgingen tot de aankoop van een paar handmatig ingekleurde schoenen, gingen in ieder geval naar huis met een uniek paar schoenen waar geen tweede paar van te vinden is. Een enkeling moet een paar weken geduld hebben omdat bijvoorbeeld de juiste maat er niet meer was.

Uiteindelijk werd het een speciale dag met een bijzonder resultaat!

Kleurenspecialist Greve bij Termeer
 
Kleurenspecialist kleurt ook riemen bij Termeer
Fotografie © uzazi.nl
 
14 11 2015 GREVE DAG  
 

Op zaterdag 14 november, vanaf ongeveer 10.00 uur, bent u van harte welkom op onze GREVE DAG. De Greve kleurspecialist laat 'live' op locatie zien hoe schoenen met de hand ingekleurd worden.

Wilt u graag blanco Greve schoenen passen en zelf de kleur bepalen? Echte 'personalised' Greve schoenen?

Dat kan. Greve heeft twee leesten ontwikkeld die deze dag verkrijgbaar zijn als veter- en gespschoen.
U kunt kiezen uit twaalf kleuren.
Een bijpassende riem in dezelfde kleur maakt uw aankoop compleet. Loop binnen en laat een paar schoenen voor u reserveren, zodat u ze op deze dag naar eigen wens kunt laten inkleuren.

Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje.

Een bijzonder programma, dus zeker een bezoek waard!

 
 
25 06 2015 START UITVERKOOP  
  Het is weer zover, de uitverkoop bij Termeer Modeschoenen is weer van start gegaan. Vanaf donderdag 25 juni kunt u terecht voor kortingen tot soms wel 70%.
28 03 2015 FASHION & FOOD FESTIVAL  
 
 

Op 28 en 29 maart ging in Sint-Oedenrode het Fashion & Food Festival voor de eerste keer van start. Een spektakel waaraan zowel de Rooise modebranche als de restaurants hun steentje aan bijdroegen.
Natuurlijk ontbrak Termeer Modeschoenen ook niet op de catwalk; een prima gelegenheid om de nieuwe collectie van komende zomer te presenteren.

Het werd een succes, Rooi werd op de kaart gezet.
Voor herhaling vatbaar!

Fotografie © MooiRooi.nl Sint-Oedenrode
     

2014

   
14 12 2014 Grootse WINTERBRADERIE Sint-Oedenrode  
  Zondag 14 december, tijdens de WINTERBRADERIE in Sint-Oedenrode,is Termeer Modeschoenen geopend van 11.00 - 17.00 uur.
Zeker de moeite waard om eens binnen te lopen!
 
11 12 2014 Start uitverkoop  
  Termeer Modeschoenen is op 11 december gestart met de uitverkoop. Fantastische kortingen!
14 10 2014 Loints dag bij Termeer Modeschoenen  
  Een unieke dag bij Termeer Modeschoenen: een Lointsdag! Deze dag vindt plaats op 14 oktober van 10.00 - 17.00 uur, onder het genot van een hapje en een drankje.
De gehele dag is er een Loints vertegenwoordiger aanwezig.
Er wordt een schitterende Loints tas verloot onder de kopende klanten.
De Loints tassen zijn alleen deze dag ook te koop met korting: van € 130,– voor € 99,–.
U bent van harte welkom op deze speciale dag!
21 09 2014 Vervul je ultieme droom  
  Stap met een paar nieuwe schoenen van Termeer achter het stuur van een Ferrari.
Bij aankoop van een paar herenschoenen doe je al mee!
De actie loopt van koopzondag 21 september tot en met zaterdag 15 november 2014.
Vraag naar de voorwaarden in de winkel
21 09 2014 Modefestijn  
 

Zondag 21 september is er vanalles te doen in het centrum van Sint-Oedenrode. Allereerst zijn natuurlijk alle winkels open tijdens de koopzondag.
De modezaken hebben de handen ineen geslagen en presenteren op het Kerkplein tijdens een modeshow de nieuwe collectie van komend najaar. Ook Termeer modeschoenen is op de catwalk te zien.

Daarnaast wordt dit jaar voor de 87ste keer de Fokpaardendag georganiseerd. Al met al voldoende redenen om deze zondag naar Rooi te komen!

18 06 2014 Start Uitverkoop
  Termeer Modeschoenen start op 19 juni met de uitverkoop.
Zondag 22 juni, tijdens de jaarmarkt in Sint-Oedenrode, zijn we geopend van 10.00 - 17.00 uur.
Kom gezellig eens binnenlopen!
04 03 2014 Heropening donderdag 6 maart
 

Tot en met woensdag 5 maart wordt er heel hard gewerkt in de winkel. We zijn er van overtuigd dat het resultaat prima zal zijn.
U bent van harte welkom om het resultaat te bewonderen en tevens de collectie van voorjaar & zomer 2014 te komen bekijken en passen.

01 03 2014 Nieuwe website
  Vanaf vandaag staat de geheel vernieuwde website van Termeer Modeschoenen online.
Op de afbeelding hiernaast nog even een afbeelding van de oude site die draaide van 2007 tot 2014.
28 01 2014 50% korting op alle schoenen
 

Dit kent u niet van Termeer Modeschoenen.
50% korting op alle schoenen.
Een eenmalige actie!

Gedurende 5 weken 50% korting
op alle modellen die in de winkel staan op=op!
Buiten de actie vallen de basis en de nieuwe collectie, pantoffels en fournituren.