EN NU VERDER...
OMDENKEN
ANDERS DAN U DENKT?
CORONA
WE ZIJN ER WEER!

WAT ALS ...
HYGGE

25 juli 2018
 

Anders dan u denkt?

 

Even voorstellen, mijn naam is Manja, een van de drie uit het enthousiaste team van Termeer Modeschoenen.
Volgend jaar is het alweer 25 jaar geleden dat ik, na een jaar buitenland, ben binnengelopen op de Heuvel 24, op zoek naar een nieuwe baan.
En nog steeds werk ik er met veel plezier.

Vanaf nu gaat u mij regelmatig vinden op deze BLOG pagina met een verhaal uit 'onze' schoenenwereld.
In al die jaren heb ik heel wat zien veranderen, de winkel, de schoenenbranch, de consument, maar niet de gedrevenheid waarmee we werken in onze zaak.
Op zo'n dag van 'vandaag even niet', is er altijd weer een klant die mij herinnert aan het waarom ik dit beroep zo bijzonder vind: Ik hou van mensen ... en van schoenen!

Nu is de winkel waar ik werk ook niet zomaar een winkel. Stevig verankerd in ons dorp, vormt ze al jaren een plek waar men ons weet te vinden. Omdat we met een team van deskundige, ervaren en enthousiaste mensen op zoek gaan naar de mooiste, leukste en meest comfortabele schoen. Hoe 'moeilijk' uw voet ook is, wij vinden dé schoen.

Er komen steeds meer klanten uit de omliggende plaatsen en steden. Zij weten dat ons assortiment anders en verrassend is en dat we nog de tijd nemen voor u.

Kijk, dat maakt het werken hier speciaal. We zijn eigen baas, kopen zelf onze schoenen in en leggen zo ons enthousiasme in de winkel. Loop eens binnen als je in het dorp bent en laat je verrassen door de collectie, misschien zijn we wel anders dan je denkt.

Da's nu precies wat we graag doen en willen zijn.

Manja